Spelweek 2019

SPELWEEK NOF  op Camping Eekeburen

Hout, spijkers, hamers, verf en landbouwplastic, dat klinkt als een spelweek en gelukkig komt er ook deze zomervakantie weer een nieuwe editie. Dit jaar staan we op Camping Eekeburen, dus wie bouwt de mooiste caravan, gekste tent of idiootste hut? De spelweek is dit jaar van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus, in de voorlaatste zomervakantieweek.

Vrijwilligers gezocht

We zoeken nog vrijwilligers die minimaal 3 dagen op een groep willen meedraaien. Vanaf 14 jaar mag je meedraaien en vanaf je 16de ben je volwaardig groepsleider.  Kortom heb je zin in een weekje speelplezier dan ben je van harte welkom. Ouders die minimaal 3 dagen komen helpen kunnen zichzelf en hun kinderen vooraf aan de algemene inschrijving aanmelden.
We horen graag van je via: speelweeknof@gmail.com

Inschrijven

Ook dit jaar gaat het inschrijven weer via een link en is er een limiet aan het aantal deelnemers. Deze link komt op Facebook en sturen we ook naar de basisscholen in NOF. De link voor inschrijving gaat vrijdag 7 juni 2019 online.

Vooraf inschrijven

Is mogelijk voor ouders die minimaal 3 dagen mee komen helpen op een groep. Zij kunnen zichzelf en hun kinderen aanmelden voor 5 juni 2019 via  speelweeknof@gmail.com of via de link die op Facebook komt.

Kosten

Ben je van maandag tot en met vrijdag aanwezig betaal je €  12,50 per kind. Kun je niet alle dagen aanwezig zijn,  maar bijvoorbeeld één dag  betaal je  € 3,50. Mocht je  gebruik willen maken van de overblijf op dinsdag  en woensdag zijn de kosten € 1,00 per dag.

Hartelijke groet,
De spelweekcommissie  Gea, Frantina, Ina, Saskia, Ingrid en Corina