SINTERKLAAS INTOCHT 25 NOVEMBER

INTOCHT SINTERKLAAS

OP

ZATERDAG 25 NOVEMBER

Sinterklaas en zijn Pieten komen zaterdag 25 november weer aan in ons dorp.     De aankomst is ook dit jaar weer bij de Rehoboth school in Oldekerk, (Plan Kroonsfeld). Als alles goed gaat kunnen we de Sint en zijn Pieten rond 13.00 uur verwelkomen! Hoe zal de Sint en zijn Pieten dit jaar aankomen?

De koets en showkorps D.I.N.D.U.A. staan dan al te wachten om een rondrit door Oldekerk en Niekerk te maken. Na de intocht door de straten zal de Sint en zijn Pieten, zo rond 14.15 uur, verder feesten in de Rotonde en zal hij prijswinnaars van de tekenwedstrijd bekend maken, en is er een pietendisco.

Het Sinterklaasfeest is alleen voor de kinderen tot en met groep 5 van de basisschool!

Route rijtoer Sinterklaas:

Startpunt de Rehoboth om 13.15 uur | Eekebuursterweg | Meidoornlaan | Beukenlaan | Kuzemerweg | Molenstraat | Eekebuursterweg | Kerkdreef | Meinemaheem | Bennemaheerd | Noorderkluft | Zuiderkluft | Ommegang | Menso Fockemalaan | Oude wijk | Bloemersmastraat | Burg. Ritsemastraat | Hoge Voetpad | Dr. K.L. van der Veenlaan | Aldringastraat | Einde bij de Rotonde tussen 14.15 en 14.30 uur.

Bij slecht weer kan Routepiet de rond rit inkorten! Omdat de tijden heel moeilijk zijn in te schatten, kunnen deze iets afwijken.

Lieve kinderen kunnen jullie de pieten helpen de juiste code te bedenken voor de pepernotenmachine. Jouw code mag je inleveren op donderdag 23 november tijdens de open-slaapkamer-van Sinterklaas of bij Bloembinderij Christina. Zet wel even je naam op het papiertje.