Koningsdag 27 april

Programma Koningsdag op vrijdag 27 april 2018

Dit jaar voor de vijfde keer gaan we Koningsdag vieren in de dorpen op vrijdag 27 april a.s. Het programma begint met een versierde fietsoptocht voor basisschoolkinderen. Je kunt meedoen met een versierde fiets, skelter, step of wandelwagen noem maar op. De mooiste creaties worden beloond met een prijs! Showkorps DINDUA verzorgt de muzikale begeleiding.

De startlocatie is dit jaar bij basisschool “De Opstap” in Niekerk, daarna gaan we een gevarieerde route fietsen via Ommegang, Zandumerweg, Biezejager, Noordekluft, Zuiderkluft, Smidshornerweg, Eekebuursterweg, Kerkdreef, Meynemaheem, Oldekerkmeer, Dwarsdiep, Ykesloot en naar het eindpunt parkeerplaats bij basisschool Rehoboth in Oldekerk. Tijdens de pauze rond 10.30 uur is er koffie, thee en ranja. Iedere deelnemer met een versierde fiets ontvangt een lekkere traktatie.

Aansluitend gaan we fietsringsteken op de parkeerplaats van de Rehoboth. Hier staat een parcours opgesteld met palen, al fietsend en met een stok in de hand probeer je alle ringen te verzamelen, nadien is er een leuk prijs en volgt de prijsuitreiking van de versierde fietsoptocht.

Inschrijven vanaf 09.15 uur bij Basisschool De Opstap in Niekerk
Starttijd: 9.30 uur
Eindtijd fietsoptocht: 10.30 uur bij Basisschool Rehoboth in Oldekerk

Affiche Koningsdag 2018